Walka + Alex ja Armottomat

pe 24.1 klo 21.00 Liput 8 €

Tervetuloa viettämään tiivis ja tunnelmallinen ilta Kansallisteatterin Lavaklubille. Illan ohjelman tarjoaa Walka ja Alex & Armottomat, joka julkaisee samana päivänä Stalkkeri-musiikkivideon. Video esitetään ennakkonäytöksenä yleisölle ennen keikkojen alkamista.

21.15 Stalkkeri-musiikkivideon ennakkonäytös
21.30 Alex ja Armottomat
23.00 Walka

Useita singlejä vuodesta 2015 lähtien julkaissut Walka työntää suomirockin sanomaa rakkauden puskutraktorin lailla rytmikkäästi eteenpäin. Myös vuoden 2019 julkaisut löytyvät suoratoistopalveluista, ja uutta on jo varastossa vuodelle 2020, jolloin tullaan myös näkemään tyylitteleviä suunnanmuutoksia. Keikalla Walka on herkän eloisa, energisen riehakas ja tunteikkaan murskaava.

Alex ja Armottomat esittävät Alex Nylundin säveltämiä ja sanoittamia suomalaisia lauluja ihmismielen synkistä puolista ja elämän arkisesta ihmettelystä. Musiikillisesti kappaleet seilaavat sulavasti genrestä toiseen. Live-esiintymisissä tyypillisesti kuultavana on eniten kevyttä rockia, bluesia, poppia ja folkia, mutta myös valssit, lastenlaulut ja synkät instrumentaaliosuudet kuuluvat repertuaariin.