Peruttu: Timo Tuominen: Brel Chanson -toivelauluilta

ke 8.4 klo 19.00 Liput 18 €

Hyvät Lavaklubin asiakkaat!
Kansallisteatterin ja Lavaklubin kaikki kevään näytännöt ja klubi-illat perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Lavaklubille lippunsa jo lunastaneet asiakkaat voivat pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Palautuksia voi tehdä Kansallisteatterin lippumyymälässä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä asiassa ei ole.

Näyttelijä-laulaja Timo Tuomisen rakastetut Jacques Brel -konsertit saavat jatkoa tänä keväänä kahden konsertin verran 26.3. ja 8.4.!

”Muutama vuosi sitten sain idean että mitäpä jos pitäisi Brel-toivechanson-illan, sellaista en ole ainakaan itse koskaan nähnyt. Yleisö saisi sitten yli 50 laulun listalta pyydellä mitä haluaa ja mahdollisimman monet toiveista pyrkisimme muusikoiden kanssa täyttämään. Illan dramaturgia, kesto ja oikeastaan kaikki olisi korkeammassa (eli yleisön) kädessä.

Sehän osoittautuikin sitten loistavaksi ideaksi. Konsertit olivat ennustamattomuudessaan aivan erilaisia, mutta hillittömän hauskoja kaikki. Lavaklubin intiimi läheisyys tarjosi vuorovaikutteiselle tapahtumalle aivan erinomaiset puitteet. Iltaa on kyselty uudelleen, paljon.

Nyt kun Lavaklubi on menossa Kansallisteatterin peruskorjauksen takia kiinni, haluan heittää näkemiit (ei hyvästejä) rakkaalle klubillemme uuden toivekonsertin muodossa. Klubi on kuitenkin näiden chansonien synnyinkoti ja siksikin minulle, kuten myös monelle muulle Brel-laulujen ystävälle, tunnelmallinen ja muistorikas paikka.

Toivechanson-illan lista perustuu Encore, Final ja Avec Jacques Brel -esityksiin, ja kanssani lavalla paksuine nuottikansioineen ovat ilmiömäiset: Tomi Rikkola (kitara/alttoviulu), Tuomo Kuure (kontrabasso), Tuomas Timonen (rummut) sekä Marko Roininen (piano/haitari).”

Timo Tuominen