Stand Up Lava

to 28.3 klo 20.00 Liput 12 / 10 €

Kevätkaudella Lavaklubi tarjoaa laadukasta stand up -komiikkaa kerran kuussa!

Lavalle nousee sekä kokeneita konkareita, että uudempia lahjakkaita stand up -koomikoita hauskuuttamaan yleisöä jutuillaan ja oivalluksillaan.

Stand Up Lavan isäntä Janne Oravisto johdattaa yleisön stand up -komiikan iloisiin nauruntäytteisiin tunnelmiin.

Illan esiintyjät:

Janne Oravisto
Kirjaimellisesti korkean profiilin koomikko. Hän on kävelevä ristiriita; Suomen hauskin insinööri, jonka lavakarismasta riittää tuliaisiksikin, tällä kertaa kotiin ei siis tarvitse viedä pelkkiä makkaraperunoita ja taksikuittia.

Antti Akonniemi
Kotoisin Martinlaaksosta, silti hauska. Lyhyenlinjan koomikko ja pitkänlinjan puutarhatonttu. ”Mä en oo ikinä nähnyt, että ihminen on noin innoissaan omista vitseistään” – Anonyymi palaute

Eetu Sopanen
Optimistinen nihilistikoomikko, joka nuoren ikänsä takia on totaalisen eksyksissä kaiken suhteen. Eetun kanssa päästäänkin pohtimaan elämän suuria kysymyksiä ja yleensä lopputulokset ovat naurettavan hämmentäviä.

Tommi Kosonen
Helsinkiläinen koomikko, joka viihtyi teatterin kulisseissa mutta eksyi stand up -lavalle. Tommin komiikka versoaa arkipäivän tilanteista ja havainnoista sisältäen syvällisiäkin pohdintoja maailmasta ja ihmisistä.

Jaakko Antila
Sopivasti outo koomikko ja kirjaimellisesti yllättävän hauska. Ohjeeksi katsojille annettakoon: ”Nauru on viisain ja helpoin vastaus kaikkeen omituiseen.” (Herman Melville: Moby Dick)

Jussi Herranen
Joensuulainen teologi, joka tarjoilee komiikkaa kaikissa mustan eri sävyissä. Stand up lavalla Jussi ei saarnaa paheista tai synneistä, vaan enemmänkin varmistelee menolippuaan helvettiin. Synkät jututkaan eivät saa peitettyä sitä, että Jussi on sympaattinen ja lämminsydäminen hyvän mielen koomikko.

Maria Oiva
Turussa koomikoksi syntynyt tosikko, entinen punkkari, nykyinen feministi. Ihan kiva, jos sattuu tämmösestä tykkäämään, ja miksi emme sattuisi. Koomikkona nuori, ei mikään muori.

Heidi Mäkelä
Yksissä kansissa koomikko ja bilsan ope, jolla karttakeppi vaihtuu vapaalla mikrofoniin. Open mikki vie yleisön matkalle pulpetin toiselle puolelle ja keikka ei aina mene ihan oppikirjojen mukaan, kun kyytiä saavat niin kakarat kuin kansankynttilätkin.

Ali Jahangiri
Etsii väsymättömästi reunaa, jolta pudota ja rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe. Se on nähtävä!

Kevään stand up -klubi-illat ovat torstaisin 24.1., 28.2., 28.3., 23.5.