Sis. klubi synnytystarinailta

ke 31.10 klo 19.00 Liput 12 €

Sis.klubi kutsuu kertomaan ja kuuntelemaan tarinoita. Sis.klubi on jakamista ja vastaanottamista, puhetta aiheista, jotka ansaitsevat tulla nostetuksi lavalle.

Kolmannella Sis.klubin liveklubilla kerrotaan synnytystarinoita! Istu rennosti alas ja uppoa uuden elämän syntymän ihmeelliseen maailmaan tai astu lavalle jakamaan oma tarinasi. Iltaa emännöi Sis.klubin luoja, doula ja seksuaalikasvattaja Anna-Riitta Kässi. Tarinat luovat yhteisön ja avartavat maailmaa.

Tule yksin tai yhdessä, kuuntelemaan tai jakamaan, olemaan ja viettämään iltaa omilla ehdoillasi. Ja kyllä lokakuun viimeisenä päivänä kehtaa aloittaa pikkujoulukaudenkin! Lavaklubin baari tarjoaa juomia ja ruokia freesiin makuun.

Tapahtumaan voi tuoda mukanaan sylivauvan, isommat temmeltävät lapset pyydämme jättämään kotiin. Tilanpuutteen vuoksi pyydämme mahdollisuuksien mukaan saapumaan ilman lastenvaunuja. Isommat aloillaan viihtyvät lapset voi ottaa mukaan. Klubille on esteetön sisäänkäynti osoitteessa Itäinen Teatterikuja 2a.

Mikäli haluaisit kertoa illassa oman synnytyskertomuksesi, laitathan viestiä osoitteeseen anna-riitta [at] sisklubi.fi. Voit myös illan aikana ilmoittautua lavalle.

Tapahtuman kesto on n. 1,5 h. Lipun hinta sisältää Tunne itsesi -taskupelin.

 

Mikä ihmeen Sis.klubi?

Sana sis on lyhennys englannin kielen sanasta sister, sisko, joka viittaa naissukupuoleen. Suomessa sis. on lyhenne sanasta sisältää. Sis.klubi on inklusiivinen klubi ja tarinaansa saa yhtälailla jakaa niin menstruoiva mies, kohduton nainen kuin kuka tahansa minkä sukupuolen tai sukupuolettomuuden edustaja tahansa, joka kokee halun jakaa tarinansa Sis.klubin teemoista. Sinä itse määrität haluatko kuulua Sis.klubiin. Lue lisää.