Sekunti tunnissa

la 8.9 klo 19.00 25 / 15 €

Pekka Heikkisen upean monologitrilogian päätösosa!

Liikenneonnettomuudessa halvaantunut näyttelijä Pekka Heikkinen palasi lavoille viidentoista vuoden poissaolon jälkeen, pyörätuolissa. Näillä mennään (2013) oli trilogian ensimmäinen osa, joka osoittautui menestykseksi niin yleisön kuin kritiikin suhteen. Lause (2015) jatkoi samasta aiheesta pureutuen onnettomuuden aiheuttamaan puhekyvyn menettämiseen.

Trilogian päättävä kolmas osa Sekunti tunnissa vie teeman päätökseensä, kuoleman ja elämän rajamaille.

Sekunti tunnissa kuvaa onnettomuuden aiheuttamaa tajunnan välitilaa. Ajantaju muuttuu ‒ ja muutetaan; sekunti kestää tunnin. Heikkisen kokemuksiin pohjautuva esitys sanallistaa, visualisoi, kehollistaa ja säveltää tämän poikkeuksellisen tajunnantilan vaikuttavaksi näyttämöteokseksi.

Tällä kertaa Heikkisen karismaattinen näyttelijäntaide yhdistää voimansa suomalaisen tanssin ja musiikin omaleimaisten huipputekijöiden kanssa, kun Lavaklubin näyttämölle astuvat myös Kaari Martin, Hepa Halme, Pekko Käppi ja Faarao Pirttikangas.

Trilogian kahta ensimmäistä osaa on esitetty yhteensä yli sata kertaa, lähes jokaisessa kotimaisessa teatterissa sekä konserttisaleissa, auditorioissa, kuntoutuslaitoksissa ja asiantuntijaseminaareissa ympäri Suomen. Näillä mennään -monologi on kiertänyt myös muualla Euroopassa.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Heikki Huttu-Hiltunen
Näyttelijä: Pekka Heikkinen
Tanssija: Kaari Martin
Muusikot: Hepa Halme, Pekko Käppi ja Faarao Pirttikangas

Lavaklubi on esteetön. Esteetön sisäänkäynti osoitteesta Itäinen Teatterikuja 2a.

Osta lippu!