Puhekaraoke / Speech Karaoke: Start Up, F*ck Up!

pe 30.8 klo 20.00 Vapaa pääsy / Free entry

Supersuosittu Puhekaraoke tulee jälleen! Tässä karaokessa valitaan listalta laulun sijaan puhe.

Kauden ensimmäinen klubi on omistettu Piilakson pomojen ja heidän kansainvälisten, uusliberaalien tovereidensa utopistisille lupauksille ja maailmanvalloitusfantasioille.

Kuulosti täydelliseltä pitchaukselta: Uudet, “disruptoivat” teknologiat tekevät maailmasta paremman paikan ja varhaisessa vaiheessa mukaan tulleiden sijoittajien sijoitetun pääoman tuottoaste on suuri. Todellisuudessa näiden teknoutopioiden takaa on paljastunut synkkä, uusi maailma. Massiiviset “mokat”, kuten Cambridge Analytica -skandaali, ovat paljastaneet viitteitä todellisuudesta, jonka näiden yritysten, teknologioiden ja ennen kaikkea uusliberaalin ajattelutavan rajoittamaton laajentuminen on aiheuttanut. “Disruptoivat” yritykset kuten Uber ovat tuoneet mukanaan uusia, sisäistettyjä hyväksikäytön muotoja, kuten neljän tunnin yöunien ihannoinnin ja sosiaalisten turvaverkkojen hylkäämisen.

Odotettavissa on rankkojen ristiriitojen ilta: laveat visiot rinnastuvat julmaan todellisuuteen, kuumeiset pitchaukset sössötettyihin anteeksipyyntelyihin. Karaokelistalta löytyvät mm. Steve Ballmer, Pekka Himanen, Mark Zuckerberg ja Jussi Pajunen. Ja kuten tapana on, illan teemaan linkittyvien puheiden lisäksi karaokelistan yli 600 puhetta ovat myös käytössä.

DJ Nosfe viihdyttää yleisöä pitkin iltaa hikisimmillä italo disco ja electro vinyyleillä!

Meillä on puheita, teillä on ääni. Tervetuloa, kaikki!

Puhekaraoke/Speech Karaoke Facebookissa