Pinokkio-klubi: Tarinoita nautinnosta

la 8.12 klo 17.00 Vapaa pääsy

Pinokkio-klubi järjestää tarinankerrontailtoja, joissa yleisö pääsee kuulemaan lavalle nousevien ihmisten tarinoita. Jokaisella illalla on oma teemansa, jonka avulla puhuja voi ammentaa aiheen omasta elämästään.

Tarinat ovat tositapahtumiin pohjautuvia, eivät siis keksittyä sepitettä, ja ne kertovat tavalla tai toisella ihmiseksi kasvamisesta. Toki hyvät tarinat värittyvät luonnostaan vuosien varrella tahi niihin saatetaan kertomistilanteessa laittaa hiukan extraa. Pinokkio-klubilla tarinoiden värittäminen on sallittua, mutta ei pakollista.

Tarinat voivat naurattaa, itkettää, säväyttää tavalla tai toisella tai ne voivat olla pieniä arkisia anekdootteja elämästä. Kunkin oma kokemus on juuri oikea, eikä illoissa ole yhtä oikeaa tapaa kertoa tarinaansa. Nauratusvelvollisuutta ei ole, sillä illat eivät ole standuppia. Lavalle saa ja pitää astua omana itsenään, emmekä kiellä jännittämistäkään.

Joulukuussa klubilla kuullaan tositarinoita, joiden inspiraation lähteenä on nautinto.

Tarinansa kertovat mm. balettitanssija Minna Tervamäki, Suomen euroviisuedustajana esiintynyt laulaja Sandhja Kuivalainen, seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, kriitikko Matti Tuomela sekä Pauligin päämaistaja Marja Touri.

Pinokkio-klubi Facebookissa

Pinokkio-klubia järjestävät Ida-Maria Bergman, Teppo Similä sekä Saana Uosukainen.