Peruttu: Paavon vieraana -sarja. Vieraana Tarja Halonen

ma 27.4 klo 17.00 Vapaa pääsy

Hyvät Lavaklubin asiakkaat!
Kansallisteatterin ja Lavaklubin kaikki kevään näytännöt ja klubi-illat perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Lavaklubille lippunsa jo lunastaneet asiakkaat voivat pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Palautuksia voi tehdä Kansallisteatterin lippumyymälässä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä asiassa ei ole.

Ohjaaja ja näytelmäkirjailija Paavo Westerber kutsuu maalis- ja huhtikuussa Lavaklubille mielenkiintoisia vieraita. Keskustelujen lähtökohtana on Westerbergin Sinivalas-näytelmä, joka kysyy, kuinka elää ainutkertainen elämänsä oikein, kun maailma ympärillä on haaksirikkoutumassa.

Huhtikuun vieraaksi saapuu presidentti Tarja Halonen.

Sinivalas on Westerbergin viides näytelmä Kansallisteatterissa. Aiemmat ovat olleet kiitoksia keränneet Kotiin ennen pimeää (2006), Valhe (2010), He eivät asu enää täällä (2012) ja Mahdolliset maailmat (2016). Westerberg on niittänyt mainetta myös menestyksekkäillä Kansallisteatterin Tšehov-tulkinnoillaan Vanja-eno (2014) ja Kolme sisarta (2018) sekä Turun Kaupunginteatteriin tekemällään Shakespeare-ohjaustyöllä Hamlet (2019).

Tutustu ja osta lippu!