Omatuntoklubi

la 22.9 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan.

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Syyskuun klubi kantaa nimeä Tissiklubi, sillä tällä klubilla kerätään varoja Tunne rintasi ry:lle, joka on jo vuodesta 1992 ollut rintasyövän aikaisemman toteamisen asialla ja kannustanut ja opastanut rintojen omatarkkailuun. Klubille saapuvat Tissilähettiläät ovat rintasyöpätietouden levittäjiä, henkilöitä, jotka toimivat aktiivisesti terveyden ja tissien asialla.

Kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

Tissiklubin tunnelmasta vastaavat mm.

SHORT FILM (3min) Powerful & Dangerous / THE NIPPLE FILM

ROSITA LUU

Laulaja-lauluntekijä Merita Bergin (Hullu Ruusu) tuorein pläjäys. Musiikki on eksentrisen viehkoa ja nasevaa, lasikellon alta kumpuavaa puuterisen huuruista suomenkielistä PMS-poppia puukkohipoin. Debyyttialbumi SOS (Helmi Levyt) näkee päivänvalon lokakuussa 2018.

F

Räpin, laulun ja elektronisen tuotannon muodostama urbaani ilotulitus.

KO:MI

KO:MI on multi-instrumentalisti Sanna Komin sooloprojekti, joka maalaa äänimaailmoja kuvitteellisiin elokuviin. Debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2017.

NIHKEE AKKA

Jonna Nummela on lavarunoilija, kirjoittaja, dramaturgi ja koomikko, joka esiintyy taiteilijanimellä Nihkee Akka. Helsingin hallitsevan Poetry slam -mestarin seteissä keskeistä on huumori, queerhenki ja normikriittisyys sekä tavoite purkaa esiintyjän ja katsojan välisiä raja-aitoja. Nummela on lavarunokollektiivi Helsinki Poetry Connectionin varapuheenjohtaja ja feministisen Asennekustantamo PESÄ:n perustaja.

KASPER SALONEN

Kasper Salonen on suomalainen spoken word -runoilija, kääntäjä ja toimittaja. Kaksikielisen Salosen esikoiskokoelma Correlations sisältää englanninkielisiä runoja nuoruuden vuosilta 2005-2009 Vantaan Rekolassa. Salonen on tullut tutuksi myös YLEn englanninkielisten uutisten lukijana sekä runouskollektiivi Helsinki Poetry Connectionin aktiivina.

Syksyn klubi-illat 22.9., 20.10., 10.11. ja 15.12.

Omatuntoklubi Facebookissa