Omatuntoklubi

la 19.10 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa on luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan. Kaikki tuotot lahjoitetaan vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle, joka on tässä kuussa John Nurmisen säätiön Pelasta pala Itämerta -hanke.

Ohjelmassa:

Juho Luukkaisen lyhytelokuva Nami Nami feat. Drake. Lama-ajan kurja lapsuus pistetään kerralla uusiksi lyhytelokuvassa, jossa käsitellään vanukkaiden luomaa traumaa.

Semikämänen, semi-ihana Sandy Clit ei ole perinteinen showgirl, vaan anarkisti, aktivisti ja pelle. Hän kohtaa arkiset kommellukset burleskin keinoin ja tekee niistä koomisen kauniita.

Ronskina katusoittoyhtyeenä aloittanut trio Katu Kaiku julkaisi maaliskuussa 2019 Svart Recordsin kautta uuden albuminsa Luna, jossa trio antoi free jazz -vaikutteiden ja akustisen soinnin väistyä harkittujen ja värikkäiden sävellysten sekä efektien, huilun ja laulun maustaman originellin äänimaailman tieltä. Uuden albuminsa myötä trio hienosäätää tyyliään ja liittyy osaksi eurooppalaista crossover jazz -jatkumoa.  Adele Sauros tenorisaksofoni, huilu, laulu. Mikael Saastamoinen, sähköbasso. Erik Fräki, rummut.

Laser Pancakes tarjoilee Bollywood-höysteistä, nestemmäistä instrumentaalista elektronista rytmimusiikkia, jossa lämpimät bassot yhdistyvät koleaan ilmastoon. Toisen julkaisun viimeistelyn tiimoilta on kuultavissa uutta, astetta mystisempää ja sulavaa Laser Pancakesin äänimaisemaa.

Syksyn Omatuntoklubit: 28.9., 19.10., 23.11. ja 14.12.

Omatuntoklubi Facebookissa