Omatuntoklubi

la 28.9 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa on luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan. Kaikki tuotot lahjoitetaan vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle.

Syksyn ensimmäisellä Omiksella bailataan kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkun puolesta. Valopilkku tukee kiusattujen lasten vanhempia sekä entisiä että parhaillaan kiusaamista kokevia

Parrasvaloissa ovat

Ester Nuori Leppä, spoken-word -artisti, runoilija ja kirjanpainaja, joka tykkää vissystä ja paperin haistelusta. Hän on julkaissut neljä runovihkoa, joista viimeisin, Kevään laulut, julkaistiin kesäkuussa 2019. Hän on myös tehnyt äänirunolevyn Viekää terveiseni Polkalle! (Viihdekasetit, 2018), jossa Leppä siirtyilee Berliinin savuisista hostelleista steel-kitaran lempeän maalailun tahdittamana suljetulle osastolle, jossa majailee Lepän alter ego Polka. Leppä on anarkisti, joka seisoo taiteellaan hylätyn, sairastuneenkin ihmisen rinnalla.

L E E K O säteilee uusia tuulia Suomen musiikkikentälle omaperäisellä soundillaan. Hypnotisoiva lavapreesens välittyy yleisöön ja suorasanaiset kappaleet voimaannuttavat. LEEKO ei jää yhden tyylisuunnan vangiksi, vaan jokainen kappale on yksilö, jossa voi aistia tunnelmia menneisyydestä modernein vaikuttein.

Pink Taco Krew on Elena Rekolan ja Jenni Korpelan rap-musiikkia tekevä queerfeministinen taidekollektiivi, jonka lyriikoissa korostuvat toiseuden kokemus, itseironia ja yleinen maailmantuska. Performatiivisilla keikoilla yhdistyvät intensiivinen läsnäolo sekä antaumukselliset tanssiliikkeet. Kollektiivin biiteistä vastaa tuottaja Pink-187, joka toimii myös keikoilla dj:nä.

Syksyn Omatuntoklubit: 28.9., 19.10., 23.11. ja 14.12.

Omatuntoklubi Facebookissa