Peruttu: Omatuntoklubi

la 21.3 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan

Hyvät Lavaklubin asiakkaat!
Kansallisteatterin ja Lavaklubin kaikki kevään näytännöt ja klubi-illat perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Lavaklubille lippunsa jo lunastaneet asiakkaat voivat pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Palautuksia voi tehdä Kansallisteatterin lippumyymälässä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä asiassa ei ole.

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa on luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Sisäänpääsy käteisellä 1–100 € omantunnon mukaan. Kaikki tuotot lahjoitetaan vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle, joka on maaliskuussa ARTISTS at RISK (AR). Instituutio toimii ihmisoikeuksien ja taiteen risteyskohdassa: taiteilijat, kirjailijat, kuraattorit, kriitikot ja tutkijat ovat poliittisten uhkien ja vainon kohteita suuressa osassa maailmaa. AR kartoittaa vainottujen visuaalisten taiteenharjoittajien kenttää, helpottaa heidän turvallista kulkuaan lähtömaistaan, auttaa matkustusasiakirjojen hankinnassa ja tarjoaa juridista apua. Lisäksi yhdistys isännöi taiteilijoiden “AR-Residenssejä” ja kuratoi tapahtumia.

Esiintymässä / On Stage

GULLED SIMBA
is currently an Immigre Artist and an Artists at Risk Resident in Helsinki.

REBEKKA HOLI
voimallisissa kappaleissa pähkäillään elämää, kuolemaa ja sen sellaista. Nelihenkinen yhtye rokkaa kivasti. Esitys saattaa jättää matoja korviin.
// Rebekka Holi makes powerfull and melodic songs about life and death and so on. The band rocks playfully and may transmit earworms to innocent listeners.

KIANOUSH RAMEZAN
Iranian political caricaturist Kianoush Ramezan talking about political cartoon.

AGARIC TUAK
Agaric Tuak is a modern jazz trio, which combines elements of jazz tradition and ethnic music to sounds of nature and urban.

Jaakko Arola – saxophones, effects
Oliver Karttunen – bass, moog, keys
Jukka Puolakka – drums, effects

+ boogie master Dj $AMPOKULTA aina 01.30 Asti!

Kevään Omatuntoklubit: 11.1., 29.2., 21.3., 18.4. ja 9.5.

Omatuntoklubi Facebookissa