Omatuntoklubi

la 23.11 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa on luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan. Kaikki tuotot lahjoitetaan vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle.

Marraskuussa Omatuntoklubi tukee Kriminaalihuollon tukisäätiötä. Säätiö vaikuttaa rikostaustaisia ja heidän läheisiään koskevaan päätöksentekoon ja lainsäädäntöön. Kriminaalihuollon tukisäätiön tavoitteena on nykyistä kuntoutuspainotteisempi kriminaalipolitiikka, sekä rangaistuksesta vapautuvien ja heidän läheistensä selviytymisen edistäminen.
Kaikki sisäänpääsyistä saatu tuotto lahjoitetaan kohteelle.

Lavalle nousevat

Banya is an independent band and it follows no ones footsteps. Banya is a mystery and it stays undefined. It’s mystical, dreamy world is fulfilled with surprises. Experimental pop music and theatrical approaching are Banya’s ways to show its feelings. Banya wants to dig deep into humanity where we are all one and the same.

Jari Ysäri on strippari. Jari on kingi! Jari ei varo heikkoa jäätä, heikko jää varoo Jartsaa. Kun Jari pilkkii, kahen kilon siika jää kakkosex. BTW: How much is the Fish? XD

Mittens 4-ever on underground drag -artisti, dramaturgi, kissa, noita ja ihan oikea prinssi. Esityksillään hän pyrkii särkemään kaikki sydämet ja tuhoamaan binäärisen sukupuolijärjestelmän.

Werin musiikki menee suoraan aiheita kohti, on kyse sitten haluttomuudesta, väkivallasta tai sukupuolirooleista. Heinäkuussa ulos tulleen Harhoja-debyytti-EP:n soundimaailmaan mahtuu niin riipivän rajua kuin utuisen herkkää tunnelmaa. Omatuntoklubilla Werin musiikkia kuullaan riisuttuina ukulelesovituksina, jolloin tekstit pääsevät erityisen hyvin esiin.

”Lauluntekijänä pyrkimykseni on saada puettua juuri ne asiat sanoiksi, jotka usein jäävät ilmaan leijumaan sanomattomiksi, mutta kuitenkin yhteisesti aistittaviksi jännitteiksi. Koen, että musiikin kautta on mahdollista auttaa muita ihmisiä ja siksi mulle on tärkeää käsitellä teksteissäni myös epämiellyttäviä ja hirveitä asioita.”

Syksyn Omatuntoklubit: 28.9., 19.10., 23.11. ja 14.12.

Omatuntoklubi Facebookissa