PERUTTU: Nuori/Voima-klubi: Meri

pe 13.3 klo 19.00 Liput 12 / NVL:n jäsenet 10 €

Hyvät Lavaklubin asiakkaat!
Kansallisteatterin ja Lavaklubin kaikki kevään näytännöt ja klubi-illat perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Lavaklubille lippunsa jo lunastaneet asiakkaat voivat pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Palautuksia voi tehdä Kansallisteatterin lippumyymälässä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä asiassa ei ole.

 

Nuori/Voima on klubisarja, joka yhdistää kulttuurijournalismia ja taiteen eri muotoja kirjallisuuteen.

Nuori/Voima -klubin kevät alkaa merellisissä tunnelmissa – klubilla nähdään runsaasti runoutta sekä Ville Leinosen keikka!

Illan alkuun nähdään runoilija Veera Miljan esitys Millaset oli sun alkuperäset kasvot ennen sun vanhempien syntymää? sekä kuullaan Jere Vartiaisen runoja kokoelmasta Minuus | Miinus.

Meri hädässä -aiheiseen runouskeskusteluun puolestaan uppoudutaan Kristiina Wallinin, Auli Särkiön ja Katja Seudun johdolla, kun käsittelyssä ovat heidän runokokoelmansa Meduusameri, Vedenpeitto ja Jäätyväinen. Runoilijat myös lukevat katkelmia teoksistaan.

Illassa kuullaan myös Juha Orvon esitys Mitäpä ihminen sekä nähdään pitkän linjan laulaja-lauluntekijän Ville Leinosen keikka. Levyjä illan mittaan soittaa dj flâneuse.

Nuori/Voima-klubi Facebookissa

Kevään klubi-illat 13.3. ja 7.5.

Kuva: Perttu Saksa