Maamerkkejä I – Rakkautta ja politiikkaa

ke 28.11 klo 18.00 Vapaa pääsy

”Sadepisarat ei kastele miestä tai naista
Mä oon jotain siltä väliltä ja täysin ulkopuolelta
Perinteinen ihminen perinteestä irrotettuna”

”Vene lipui pitkin ruskeaa vettä. Mulla oli mela, isällä airot. Sisko istui keskellä. Kaukaa mökiltä kuului äidin huilunsoitto. ’Minne me soudetaan?’ kysyin isältä. ’Tänään me mennään käymään ojalla.’”

”the point of no return on vuonna 2035
vuonna 2035 mä oon 33-, 34-vuotias
ihka oikea aikuinen
se vuosi, se on piste, josta ei ole paluuta
siitä eteenpäin me ollaan ihan kaikki ihan kusessa”

Maamerkkejä on 25 totta tarinaa rakkaudesta ja politiikasta: aatteesta, katseesta, isästä, idästä, ilmastonmuutoksesta, ihmisoikeuksista, kosketuksesta, kuolemasta, kasvoista, kirjeistä ja siitä, kuka saa rakastaa. Kertojina ovat Kallion lukion opiskelijat. Kaikki tarinat ovat kertojiensa omia.

Rakkautta ja politiikkaa on kahden itsenäisen esityksen kokonaisuus: Maamerkkejä I ja Maamerkkejä II. Molemmissa esityksissä on 12 kertojaa, 12 totta tarinaa, neljä muusikkoa.

Klubit tuottavat Kallion lukion KirjaKallio ja Kansallisteatteri.

Päiväesitykset ovat erityisesti koululais- ja opiskelijaryhmille. Varaa paikkasi osoitteesta teatterikasvatus [ at ] kansallisteatteri.fi.

Maamerkkejä I
ma 26.11. klo 13
ma 26.11. klo 18
ke 28.11. klo 18

Maamerkkejä II
ke 28.11. klo 13
to 29.11. klo 13
to 29.11. klo 18

Maamerkkejä I: Anni Hintsanen, Onerva Järvenpää, Adele Kotsalo, Emmi Kähkönen, Aarni Myllyaho, Riina Myllymäki, Riina Mäkinen, Jonatan Noponen, Pinja Rekola, Elisa Syväoja, Viola Varila, Verde Ålander

Maamerkkejä II: Eeti Berg, Ida Hiillos, Liina Huttunen, Aslak Juss, Saara Kailasalo, Saara Lampela, Elli Malinen, Valo Melvas, Ella Nampajärvi, Aino Ojala, Vilma Paulasaari, Oona Rantakari, Arttu Sundberg

Lue lisää: Maamerkkejä Facebookissa

Kuva: Maija Alander / Kallion lukio