LOVI ambientklubi: [ówt krì], Jori Larres, Jukka Kääriäinen

to 17.10 klo 19.00 Liput 5 €

LOVI ambientklubi tuo ambientmusiikin Helsingin ytimeen! Suosituilla klubeilla kuullaan monipuolisesti ambientia vaihtuvilta esiintyjiltä. Live-esiintymisiä rikastuttavat usein myös erilaiset visuaaliset teokset.

Lokakuun klubilla lavalle nousevat [ówt krì], Jori Larres ja Jukka Kääriäinen. Ville Westerlund vastaa illan visuaaleista.

[ówt krì] operoi kokeellisen musiikin, hälyisien äänimaisemien ja seesteisen ambientin parissa, jonka kerrostetut äänimaisemat syntyvät itserakennettuilla soittimilla. Tässä konsertissa liveloopataan mm. itse rakennettua kontrabassojouhikkoa.

Jori Larres on helsinkiläinen muusikko, jonka musiikilliset lähtökohdat ovat improvisaatio sekä kokeelliset menetelmät. Kerroksellisia ja pikkutarkasti muodostuvia äänirakennelmia synteettisestä rinnakkaisuudesta, jossa konseptuaalinen Eno kohtaa polveilevia sävelkulkuja sekä satunnaisia polyrytmisiä käänteitä.

Jukka Kääriäinen keskittyy kokeelliseen musiikkiin ja hänen instrumenteiksi valikoituvat tilanteen mukaan preparoitu akustinen kitara tai sähkökitara ja repullinen efektejä. Kääriäinen on esiintynyt ympäri Eurooppaa ja esiintynyt kansainvälisillä festivaaleilla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Ranskassa.

Syksyn klubi-illat: 19.9., 17.10., 21.11. ja 12.12.

Lovi ambientklubi Facebookissa