Lavaklubi Stand Up

to 5.12 klo 19.00 Liput 15 / 12 €

Syyskaudella Lavaklubi tarjoaa laadukasta stand up -komiikkaa kerran kuussa!

Lavalle nousee sekä kokeneita konkareita että uudempia lahjakkaita stand up -koomikoita hauskuuttamaan yleisöä jutuillaan ja oivalluksillaan.

Lavaklubi Stand Up -iltojen isäntä Janne Oravisto johdattaa yleisön stand up -komiikan iloisiin nauruntäytteisiin tunnelmiin.

Lavalle nousee loistavia koomikoita pistämään parastaan; Aki Puolakka, Ray Zambino, Leo Viking Holmström sekä Mebe.

LEO VIKING HOLMSTRÖM
Leo on stand up -komiikan outo lapsi ja lempilintu. Kuin flash mob tutussa kontekstissa – yllättävä ja vaikutuksen tekevä. Leo saa komiikan tekemisen vaikuttamaan samaan aikaan helpolta kuin saippuakuplien puhaltamisen ja toisaalta vaikeammalta kuin arpojen raaputtamisen kyynärpäällä.

AKI PUOLAKKA
Akin mielestä elämä on absurdi persikka-passion arkijogurtti, kun sitä katsoo riittävän kaukaa. Akia hämmästyttää todellisuus kaikessa kummallisuudessaan, yleisöä taas naurattaa Aki kaikessa kummallisuudessaan.

MEBE
Mebe on Suomeen lapsena muuttanut kurdi, sulava herrasmies, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Meben repertuaariin kuuluvat niin hauskat ja humoristiset kaskut kuin omakohtaiset kokemukset, terävät sivallukset ja napakat oivallukset yhteisestä maailmastamme.

RAY ZAMBINO
Ray on englanninkielinen koomikko Skotlannista. Hänellä on maaginen kyky olla ymmärrettävä, vaikka puhuukin englantia skottilaisella korostuksella. Ray muutti Suomeen rakkauden perässä ja rakastui myös Suomeen. Nyt edes Brexit ei saa häntä lähtemään Suomesta.

JANNE ORAVISTO
Suomen Hauskin Insinööri Janne Oravisto on kirjaimellisesti korkean profiilin koomikko. Hän on kävelevä ristiriita, jonka lavakarismasta riittää tuliaisiksikin, tällä kertaa kotiin ei siis tarvitse viedä pelkkiä makkaraperunoita ja taksikuittia. Jannen komiikka on sympaattisen rohkeaa, hillityn hilpeää ja riehakkaankin sivistynyttä.

Syksyn klubi-illat ovat torstaisin 5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12.