Lavaklubi Stand Up

to 7.11 klo 19.00 Liput 15 / 12 €

Syyskaudella Lavaklubi tarjoaa laadukasta stand up -komiikkaa kerran kuussa!

Lavalle nousee sekä kokeneita konkareita että uudempia lahjakkaita stand up -koomikoita hauskuuttamaan yleisöä jutuillaan ja oivalluksillaan.

Lavaklubi Stand Up -iltojen isäntä Janne Oravisto johdattaa yleisön stand up -komiikan iloisiin nauruntäytteisiin tunnelmiin.

Esiintymässä:

LEO VIKING HOLMSTGRÖM
Leo on stand up -komiikan outo lapsi ja lempilintu. Kuin flash mob tutussa kontekstissa – yllättävä ja vaikutuksen tekevä. Leo saa komiikan tekemisen vaikuttamaan samaan aikaan helpolta kuin saippuakuplien puhaltamisen ja toisaalta vaikeammalta kuin arpojen raaputtamisen kyynärpäällä. Leo näyttää siltä, kuin hänet olisi pakotettu lavalle ja palkkioksi luvattu tarroja, mistä hän ei edes tykkää. Hän suhtautuu komiikkaan intohimoisesti ja tunteella, vaikka hänen lavaenergiansa onkin suunnilleen sama kuin jäkälällä.

HARRI SOINILA
Harri on tynnyrikypsytetty, matalahiilihappoinen ja elegantisti korkkivikainen stand up -koomikko, jonka komiikka on mustaa huumoria hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin.”
”Harri, lose the hat.” – (Jamie Masada, Laugh Factoryn omistaja, 2016)
”Golden leggins are a fucking step up from a cowboy hat with a skull on it, aren’t they?” – Jimmy Carr, 2018
”Luulin, että se karvainen elukka olisi loppuni.” – (C-3PO, kauan kauan sitten)

MEBE
Mebe on Suomeen lapsena muuttanut kurdi, sulava herrasmies, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Meben repertuaariin kuuluvat niin hauskat ja humoristiset kaskut kuin omakohtaiset kokemukset, terävät sivallukset ja napakat oivallukset yhteisestä maailmastamme. Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat kuin piripäiset ahmat.

RAY ZAMBINO
Ray on englanninkielinen koomikko Skotlannista. Hänellä on maaginen kyky olla ymmärrettävä, vaikka puhuukin englantia skottilaisella korostuksella. Ray muutti Suomeen rakkauden perässä ja rakastui myös Suomeen. Nyt edes Brexit ei saa häntä lähtemään Suomesta. Rayn komediaan kuuluu one linerit, vierasmaalaisen kulttuurihavainnot oudossa maassa ja satunnaiset absurdit ideat niistä.

JANNE ORAVISTO
Suomen Hauskin Insinööri Janne Oravisto on kirjaimellisesti korkean profiilin koomikko. Hän on kävelevä ristiriita, jonka lavakarismasta riittää tuliaisiksikin, tällä kertaa kotiin ei siis tarvitse viedä pelkkiä makkaraperunoita ja taksikuittia. Jannen komiikka on sympaattisen rohkeaa, hillityn hilpeää ja riehakkaankin sivistynyttä.

Syksyn klubi-illat ovat torstaisin 5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12.