Kanttilaklubi

ma 18.3 klo 16.00 Vapaa pääsy

Tervetuloa ensimmäiselle Kanttilaklubille ja viettämään Minna Canth 175 vuotta -juhlan etkoja!

Illan aikana tuodaan esille näkökulmia Minna Canthista, vapaudesta ja Kanttilasta. Kanttila oli Minna Canthin koti, kauppa, kokoontumispaikka ja seinät, joiden sisällä puolustettiin sivistystä ja edistettiin tasa-arvoa. Kaikessa Minnan tekemisessä, hänen elämäntyönsä keskiössä oli kuitenkin aina tärkeimpänä vapaus, ja se on Minnan tärkein perintö meille.

Lavalle nousevat mm. tietokirjailija, Kanttilan pitkäaikainen puolustaja Outi Vuorikari, Globe Art Pointin hallituksen puheenjohtaja David Kozma, Kai Lehikoinen,tutkimuskeskuksen johtaja, CERADA, Kanttilan suunnitelmia luoneet taiteilija Jaana Partanen ja arkkitehti Heikki Lamusuo, Voima lehden päätoimittaja Jarkko Kumpulainen ja Johanna Tuukkanen ANTI – Contemporary Art Festivalin taiteellinen johtaja-vastaava tuottaja. Keskustelua johdattelee Minna Canthin talo ryn hallituksen puheenjohtaja, kulttuurialan yrittäjä Anja Lappi.

Lavaklubilla voi myös seurata kello 19.00 alkaen Minna Canthin juhlanäytöstä Kansallisteatterin Suurelta näyttämöltä striimattuna.

Ohjelma tarkentuu koko ajan. Jos sinulla on idea tai haluat ehdottaa henkilöä ja näkökulmaa lavalle, ota yhteyttä! Laita meiliä info [ at ] minnacanth.fi tai soita 040 538 3823

Tutustu myös Kanttilan kunnostustyöhön:

Mesenaatti.me

Minna Canth 175 vuotta -juhla Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä