Kansallisteatterin Ystäväetkot 2019: Vieraina Pasi Lampela ja Tommi Kovanen

to 14.3 klo 17.00 Vapaa pääsy

Kyllä Ystävä toisen tuntee! Tutustutaan toisiimme paremmin Ystäväetkoilla.

Ystäväetkot on Kansallisteatterin Ystäville tarkoitettu klubi-iltojen sarja, jossa Ystävät voivat tutustua toisiinsa ja teatterintekijöihin rennosti kahvikupposen tai viinilasillisen äärellä Lavaklubilla ennen illan näytäntöjen alkua – ja mikäpä estää jatkamasta juttua Lavaklubilla taas esityksen jälkeen.

Ystäväetkot järjestetään aina kuukauden toisena torstaina klo 17–19. Etkoille voit tulla yksin tai ystävän kanssa vaihtamaan ajatuksia ja mielipiteitä teatterista sekä juttelemaan niitä näitä muiden teatterin ystävien kanssa. Vapaamuotoisilla etkoilla on toisinaan pientä ohjelmaa ja aina loistavaa seuraa – tervetuloa!

Maaliskuun Ystäväetkojen teemana on Sammakkokuningas -näytelmä.

Pasi Lampelan kirjoittama ja ohjaama uutuus Sammakkokuningas on ketterän dialogin siivittämä draamakomedia kansallisen suosikkilajin, jääkiekon, pimeästä puolesta, menestyksen hinnasta, siskoudesta ja veljeydestä.

Ystäväetkoilla tapaamme Lampelan lisäksi entisen huippujääkiekkoilijan Tommi Kovasen, joka joutui lopettamaan uransa vakavan loukkaantumisen jälkeen. Kuinka Kovanen koki esityksen, jonka aihe on hänelle omakohtainen? Luvassa on mielenkiintoinen kohtaaminen näyttämötaiteen ja huippu-urheilun välillä!

Etkoilla on aina keittiön & baarin Ystävätarjouksia. Maaliskuun illassa
lasi samppanjaa 7 €.

Ystävän vuoden 2019 etkopäivät:
14.2. ystävänpäivä, 14.3., 11.4., 9.5., 12.9., 10.10. Aleksis Kiven päivä, 14.11. ja 12.12. – laita kalenteriisi jo nyt!

Sammakkokuningas Kansallisteatterin Willensaunassa. Osta lippu!