Kansallisteatterin Ystäväetkot 2019 & Timo Tuomisen esittämiä Jacques Brel -klassikoita

to 14.2 klo 17.00 Vapaa pääsy

Kyllä Ystävä toisen tuntee! Tutustutaan toisiimme paremmin Ystäväetkoilla.

Ystäväetkot on Kansallisteatterin Ystäville tarkoitettu klubi-iltojen sarja, jossa Ystävät voivat tutustua toisiinsa ja teatterintekijöihin rennosti kahvikupposen tai viinilasillisen äärellä Lavaklubilla ennen illan näytäntöjen alkua – ja mikäpä estää jatkamasta juttua Lavaklubilla taas esityksen jälkeen.

Ystäväetkot järjestetään aina kuukauden toisena torstaina klo 17–19. Etkoille voit tulla yksin tai ystävän kanssa vaihtamaan ajatuksia ja mielipiteitä teatterista sekä juttelemaan niitä näitä muiden teatterin ystävien kanssa. Vapaamuotoisilla etkoilla on toisinaan pientä ohjelmaa ja aina loistavaa seuraa – tervetuloa!

Ystävänpäivän spesiaalina Lavaklubilla kuullaan näyttelijä Timo Tuomisen tulkitsemia Jacques Brel -klassikoita kello 17.30 alkaen. Timo Tuomisen suhde Brelin ranskankielisiin lyriikoihin ja lauluihin on intohimoinen ja rosoiset chansonit syttyvät näyttelijän myrskyävissä tulkinnoissa eloon. Lauluissa pureskellaan elämää, kuolemaa, rakkautta ja parisuhteita vaikuttavalla tunneskaalalla. Tuominen on itse kääntänyt kappaleet suomeksi.

Etkoilla on aina keittiön & baarin Ystävätarjouksia. Helmikuussa Lavaklubin tapaslautanen ja lasi viiniä 7,50 €.

Ystävän vuoden 2019 etkopäivät:
14.2. ystävänpäivä, 14.3., 11.4., 9.5., 12.9., 10.10. Aleksis Kiven päivä, 14.11. ja 12.12. – laita kalenteriisi jo nyt!