Jari Rättyä & Käärmekeitto / Alex ja Armottomat

la 13.4 klo 21.30 Liput 8 €

Lauantaina 13.4. Lavaklubilla kuullaan Jari Rättyä & Käärmekeiton maailmanbluesia sekä Alex ja Armottomien folkkia. Jari Rättyä & Käärmekeitto juhlistaa keikalla uutta Elukkalaulu-singleä ja musiikkivideota.

Vuonna 2011 perustettu Jari Rättyä & Käärmekeitto on kuplinut omanlaista, väkevää soundiaan jo kolmen pitkäsoiton verran ja tehnyt kunnioitettavan tukun keikkoja kuppiloista festivaaleihin Suomessa, Venäjällä ja Tsekin tasavallassa. Yhyte soittaa maailmanbluesia reitillä Kainuu-Texas-Tiibet. Musiikkia, jossa kuuluu tervehenkinen piittaamattomuus genrerajoista.

Alex ja Armottomat esittävät Alex Nylundin säveltämiä ja sanoittamia suomalaisia lauluja ihmismielen synkistä puolista ja elämän arkisesta ihmettelystä. Musiikillisesti kappaleet seilaavat sulavasti genrestä toiseen. Live-esiintymisissä tyypillisesti kuultavana on eniten kevyttä rockia, bluesia, poppia ja folkia, mutta myös valssit, lastenlaulut ja synkät instrumentaaliosuudet kuuluvat repertuaariin.

Armottomien musiikki on helposti lähestyttävää ja laulujen toisinaan kierot ja mustalla huumorilla höystetyt tarinat ovat saaneet lämpimän vastaanoton useilla keikoilla pääkaupunkiseudulla. Yhyte julkaisi ensimmäisen levynsä Juoppohullun Lokikirjat 2016.