In The Mood -klubi: DJ Harri Hertell ja DJ Lord Fatty

pe 22.2 klo 21.00 Liput 8 €

Supersuosittu 1920–60-luvun musiikkiin ja vintagekulttuuriin erikoistunut In The Mood -klubi tarjoaa tanssin riemua, iloista yhdessäoloa ja menneiden vuosikymmenien mukaansa tempaavaa musiikkia.

In The Mood -illoissa klubi-isäntä DJ Harri Hertellin ja vierailevien mestaritiskijukkien levylautasilta löytyy swingiä, dixieland-jazzia, kiihkeitä lattarirytmejä, rock´n´rollia, rythm & bluesia, diskoklassikoita ja muita musiikillisia herkkuja!

Helmikuussa vieraaksi saapuu legendaarinen DJ Lord Fattyn.

Luvassa on siis Lavaklubin täydeltä klassista charmia ja menneen ajan lumoa swingin sekä laajemminkin vanhan jazzin parissa. Illan aikana kuullaan luonnollisesti myös kotimaista jazziskelmää sekä satunnaisia valsseja ja tangoja, joiden kautta suuntaamme yhdessä kohti blues, rock n’ roll ja rhytm and blues -hurmosta.

Lisäksi illan aikana tullaan kuulemaan myös lattarirytmejä, sillä Lord Fatty kuvailee soittoaan seuraavanlaisesti: ”Settini tulee olemaan rytmikäs aikamatka 30–40-luvun swingistä 50–luvun calypson, cha-cha:n, cumbian, Mambon Rhythm’n’Bluesin kautta 60–luvun Jamaika soundeihin sekä Souliin ja NYC latino boogaloohon.”

Kevään In The Mood -illat 22.2., 15.3., 12.4. sekä 10.5.

In The Mood Facebookissa