In The Mood -klubi & Vallilan Tango

pe 10.5 klo 21.00 Liput 8 €

Supersuosittu 1920–60-luvun musiikkiin ja vintagekulttuuriin erikoistunut In The Mood -klubi tarjoaa tanssin riemua, iloista yhdessäoloa ja menneiden vuosikymmenien mukaansa tempaavaa musiikkia.

In The Mood -illoissa klubi-isäntä DJ Harri Hertellin ja vierailevien mestaritiskijukkien levylautasilta löytyy swingiä, dixieland-jazzia, kiihkeitä lattarirytmejä, rock´n´rollia, rythm & bluesia, diskoklassikoita ja muita musiikillisia herkkuja!

Kevätkauden viimeisissä kekkereissä perjantaina 10.5. DJ Harri Hertellin vieraaksi saapuu karismaattinen ja lennokas Vallilan Tango -yhtye.

Vuonna 2005 perustettu Vallilan Tango esittää vanhantyylisesti sovitettuja, tuttuja, tuntemattomia ja ennenjulkaisemattomia 1930- ja 40-lukujen suomalaisia tanssi-iskelmiä. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat viulu, klarinetti, alttosaksofoni, trumpetti, kitara, haitari, banjolele, kontrabasso ja rummut. Laulusolistina toimii hollantilainen Hans Wessels. Vallilan Tangon hiljattain ilmestynyt Suuri humppaseikkailu -niminen kunnianosoitus menneiden vuosikymmenten humppakokoelmalevyille on saatavilla suoratoistopalveluissa sekä bonusmateriaalia sisältävänä kasettiversiona.

Luvassa on siis Lavaklubin täydeltä klassista charmia ja menneen ajan lumoa swingin sekä laajemminkin vanhan jazzin parissa. Illan aikana kuullaan luonnollisesti myös kotimaista jazziskelmää sekä satunnaisia valsseja ja tangoja, joiden kautta suuntaamme yhdessä kohti blues, rock n’ roll ja rhytm and blues -hurmosta.

Kevään In The Mood -illat 22.2., 15.3., 12.4. sekä 10.5.

In The Mood Facebookissa