Hit The Breaks! The Soul Surfers (RUS) & DJ Mista Tibbz

la 18.1 klo 21.00 Ennakkoliput 15 € / Ovelta 17 €. Saiffa ja Funky Amigos jäsenet 13 €

Tammikuussa Hit The Breaks! -klubin lavalle nousee The Soul Surfers (RUS), joka esiintyy nyt ensimmäisen kerran Suomessa!

The Soul Surfers on Venäjän Novgorodista ponnistava funk-yhtye, jonka perusti rumpali Igor Zhukovsky. Yhtye sekoittaa musiikissaan juurevaa funk-musiikkia, psykedeelistä rokkia ja eksoottista soulia. The Soul Surfers on julkaissut musiikkia useille merkittäville levy-yhtiöille kuten Funk Night, Ubiquity ja Spasibo Records ja saavuttanut vahvan fanipohjan ympäri maailmaa. Yhtye on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-Idässä sekä Venäjällä. Kokoonpanon musiikki voi kuulla myös 20th Century Foxin dokumentissa Glee sekä Let It Soul. Yhtye työskentelee tällä hetkellä myös Grammy-valitun säveltäjän Janko Nilovicin kanssa.

Bändin lisäksi klubikansaa villitsee DJ Mista Tibbz. DJ Mista Tibbz on helsinkiläinen pitkän linjan DJ ja musiikkiharrastaja, joka tunnetaan mm. työstään Hiihtopipo ja Kavallus Showsta Bassoradiolla sekä keikoistaan ympäri Suomen. Mista Tibbzin matka musiikin parissa alkoi jo 1980-luvulla ja sen myös kuulee hänen levyvalinnoissaan. Luvassa eksklusiivisia valintoja funkin, soulin, afron ja lattarifunkin maailmasta.

Kuuntele The Soul Surfersia Spotifysta
: https://open.spotify.com/album/1Ncbctu5RVI85zLkCVbS42?si=_g02EjVCQdObbBSDC0YrFg