Peruttu: Hit The Breaks! The Funky Sound Foundation & DJ Focus

la 14.3 klo 21.00 Liput ennakkoon 12 €, ovelta 15 €

Hyvät Lavaklubin asiakkaat!
Kansallisteatterin ja Lavaklubin kaikki kevään näytännöt ja klubi-illat perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Lavaklubille lippunsa jo lunastaneet asiakkaat voivat pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Palautuksia voi tehdä Kansallisteatterin lippumyymälässä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä asiassa ei ole.

10-henkinen The Funky Sound Foundation on jo käsite Suomen funk-skenessä! Yhtye tunnetaan mahtipontisista ja ajavista teemoistaan. Rytmisektio ja 4-henkinen torvisektio ovat kuin kasa rumpuja, joihin yhtyeen solisti Elina Kyyrö tarttuu tummalla äänellään ja vahvalla lavakarismalla. Yhtye on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Venäjällä ja Saksassa ja lämmittelee tulevana kesänä mm. yhdysvaltalaista soul-diivaa China Mosesia. Yhtyeen musiikkia on käytetty useissa kansainvälisissä tanssikilpailuissa ympäri maailman. Keikalla kuullaan tuttujen breaksien lisäksi maistiaisia uudelta kesällä julkaistavalta pitkäsoitolta.

DJ Focus on ansioitunut ja maailmanlaajuisesti tunnustettu b-boy Flow Mo Crewistä. Hän on vienyt suomalaista breikkausta maailmalle jo 1990-luvun puolivälistä lähtien ja saavuttanut mainetta paitsi tanssijana  myös jd:nä. Focus on pyörittänyt levyjä yli 15 maassa ja kilpailuissa kuten Red Bull BC One Cypher Suomi, Suomen ja Ruotsin breakdancen mestaruuskilpailut, Yalta Summer Jam, IBE Festivaali ym. Focus on pyörittänyt myös omaa radio-ohjelmaa Flow Mo Sounds Bassoradiolla. Hänen työnsä kulttuurin eteen puhuu puolestaan. Levylautasella pyörii raa’at breaksit, funk ja soul jotka saa jäykemmänkin tanssijan lattialle.

21.00 DJ FOCUS
22.30 THE FUNKY SOUND FOUNDATION
00.00 DJ FOCUS

Saiffa ja Funky Amigos jäsenten liput 10 €