Hit The Breaks! Frankosun & The Family + DJ Lauri Kavallus

la 14.9 klo 21.00 Ennakkoliput 12 € / Ovelta 14 €

Suositun Hit The Breaks! -klubin syksyn ensimmäiseksi vieraaksi saapuu Frankosun and The Family! Frankosun and The Family on afrikkalaisten ja suomalaisten muusikoiden yhteenliittymä. Veljeyden hengessä työskentelevän yhtyeen musiikissa yhdistyy monia eri musikkityylejä. Näihin lukeutuvat muun muassa rumba, afrobeat, salsa, jazz ja reggae.

Frankosunia kutsutaan myös Franck Koumolouksi, joka on kotoisin Beninistä, voodookulttuurin synnyinmaasta. Franck Koumolou syntyi Nago-perheeseen, jossa harjoitetaan voodoomaskien kanssa rytmejä, jotka ovat peräisin Egoun goun-, Zangbeto-, Guèlède- ja Tchango-kulttuureista. Franck Koumolou säveltää itse musiikkia ja saa niihin usein inspiraation unessa.

Koumolou vihkiytyi näihin perinteisiin ja opiskeli erilaisia musiikkityylejä kuten afrobeatia, rumbaa, jazzia, salsaa ym., jonka ansiosta hän on kehittänyt itselleen monipuolisen lauluäänen. Frankosun alkoi soittaa djemberumpuja jo peruskoulussa. Hän on myös taitava afro- ja hiphop-tanssija ja on voittanut useita tanssikilpailuja Beninissä.

Lauri Kavallus on helsinkiläinen DJ, joka pyörittänyt levyjä aktiiviset viimeiset 15 vuotta. Miehen selektio koostuu laajasta kattauksesta rytmimusiikkia, aina funkista souliin, jazzista lattareihin ja muusta gruuvaavasta ja ihmeellisestä musiikista ympäri maailman. Hänet tunnetaan myös toisena tekijä, Bassoradiolla lähetettävästä Hiihtopipo & Kavallus Showsta.

Ennakkoliput Holvista 12€
Liput ovelta 14€

Hit The Breaks! Facebookissa