Heikin aktiivimallikiertue

to 7.2 klo 19.00 Liput 12 €

Lannistumaton työnhakija Heikki tsemppaa aktiivimallin puolesta Henry Räsäsen esittämässä poliittisessa satiirissa Heikin aktiivimallikiertue.

Itäsuomalainen työnhakija Heikki on ryhtynyt todelliseksi aktiivimalliksi. Hän kiertää ympäri Suomea valamassa positiivista asennettaan ja uskoaan nykyajan parhaisiin juttuihin; aktivointiin, valinnanvapauteen ja kilpailyhteiskunnan tervehdyttävään voimaan.

Heikki on tunnettu lannistumattomasta asenteestaan. Takana on kuusitoista työnhakukurssia eikä usko kurssinvetäjän oppeihin ole vielä kertaakaan horjunut.

Uupumatta Heikki jaksaa kertoa siitä, miten voimaeläimen askartelutuokiot, työttömien keppijumpat, luurikammon voittamisharjoitukset sekä monet muut kurssin tähtihetket ovat tuoneet hänen elämäänsä tärkeää sisältöä.

Esiintyjä Henry Räsänen ja ohjaaja Juhani Joensuu ovat tehneet kiertueteatteria yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Nyt nämä kiertueteatterikonkarit ovat valmistaneet komedian, joka sekä hätkähdyttää ajankohtaisuudellaan että vapauttaa näkemään vakavatkin aiheet raikkaan huumorin kautta.