Amazonklubi

ke 2.10 klo 19.00 Vapaa pääsy / Vapaaehtoiset pääsymaksut Amazonin sademetsien suojelutyöhön

Tervetuloa Kansallisteatterin Lavaklubille keskiviikkona 2.10. järjestettävälle Amazonklubille!

Illan aikana on mahdollista nauttia mahtavista DJ Helmi Silvon loihtimista lattarirytmeistä ja upeista taiteilijoista, jotka ovat lupautuneet esiintymään täysin probono-hengessä sademetsien hyväksi.

Esiintymässä ovat Ylva Haru, Antti Autio ja Vulva T  sekä joukko yllätysesiintyjiä. Loppuillan rytmeistä vastaa Ina Mikkola DJ-setillään.

Illan aikana kerätyt vapaaehtoiset sisäänpääsymaksut tilitetään lyhentämättömänä sademetsien hyväksi.

Tule yksin – tule porukalla! Tule tunniksi – bailaa yöhön!

 

Ylva Haru on uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä, joka on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille. Ylva Haru on lähtöisin Klovharusta, Tove Janssonin mökkisaarelta, missä yövyttyään lauluntekijä sai kokea luonnon puhuttelevan mystisen energian syksyllä 2012. Hän kuuli siellä jotain, mistä kaksi vuotta myöhemmin syntyi artisti nimeltä Ylva Haru, ja se jokin soi nyt laulujen muodossa.

Antti Autio julkaisee uuden albumin Pihalla tuulee taas 11.10.2019! Antti Autio on suomalainen muusikko ja näyttelijä, joka on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen kiinnostavimmiksi laulaja-lauluntekijäksi. Odotettu kakkosalbumi jatkaa Aution omailmeistä rock-pop-folk -henkisen musiikin linjaa syventäen sitä uusiin ulottuvuuksiin.

Tiia Kasurinen on helsinkiläinen koreografi, joka on tutkinut maskeerauksen vaikutusta liikkeeseen ja kehollisiin kokemuksiin vuodesta 2016. Tutkimuksesta on syntynyt Vulva T: sukupuoleltaan häilyvä drag-kehollisuus, joka astuu Lavaklubin lavalle. Illassa nähdään ote Kasurisen teoksesta VULVA T / VULCANO, joka tutkii muuntautumisen ja liikkeen voimin identiteettiä, tilan ottamista sekä haavoittuvaisuutta – ja haastaa oletuksia perinteisestä naisellisuudesta.