Peruttu: AFROJAZZ CLUB: MAMA AFRICA JUNIOR

la 28.3 klo 21.00 Liput ennakkoon 13 €, ovelta 15 €. Opiskelijat ovelta 13 €.

Hyvät Lavaklubin asiakkaat!
Kansallisteatterin ja Lavaklubin kaikki kevään näytännöt ja klubi-illat perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Lavaklubille lippunsa jo lunastaneet asiakkaat voivat pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Palautuksia voi tehdä Kansallisteatterin lippumyymälässä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä asiassa ei ole.

 

Mama Africa Junior tunnetaan vastustamattoman tanssittavista afro-karibialaisista rytmeistään ja unohtumattomista live-esityksistään.

Suomessa toimivan Mama Africa Juniorin juuret ovat syvällä Senegalin pääkaupungin Dakarin musiikkipiireissä. Yhtye kulkee legendaarisen senegalilaisen Mama Africa-yhtyeen jalanjäljissä ja kutsuu itseään tämän nuoremmaksi veljeksi. Kokonpanossa on kora, basso, kitara, rumpusetti, congat, sabar-rummut ja laulu.

Mama Africa Jr vie meidät Dakarin pölyisille kaduille ja ravitsee kehomme ja sielumme sataprosenttisen senegalilaisilla soundeilla. Mukaansatempaava show sisältää häikäiseviä, fyysisesti vaativia tanssinumeroita, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa nauttimaan voimaannuttavasta musiikin ja tanssin ilotulituksesta!

Yerim Gueye laulu, perkussiot
Dupain Cissokho laulu, perkussiot
Mamadou Ndoye taustalaulu, perkussiot
Pothio Ndiaye basso
Cheikh Cissokho laulu, kora
Theodor Sanneman kitara
Gustav Store soolokitara

Tapahtuma Facebookissa
Järjestäjä: Afrojazz Club / AG Afrowerk ja Kulttuurikameleontit ry