F5.6-valokuvaklubi: Poliittista valokuvaa

ti 5.2 klo 19.00 Vapaa pääsy

F5.6 on kaikkien valokuvaajien ja kaikkien valokuvasta kiinnostuneiden ikioma klubi. Ohjelmassa on myös iltoja liikkuvan kuvan ystäville. Klubista on tullut suosittu ajankohtaisten aiheidensa ja innostavien vieraidensa ansiosta.

Klubin ohjelmasta vastaavat Suomen kuvajournalistit ja Dokumenttikilta.

Helmikuun klubilla lanseerataan Poliittisen valokuvan festivaali (PVF) 2019. PFV on kantaaottavalle valokuvaukselle omistettu monitaiteinen tapahtuma, joka kannustaa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Vuoden 2019 Poliittisen valokuvan festivaali kysyy, miten pitäisi toimia. Mitä pitäisi tehdä, kun usko ongelmien ratkaisuun poliittisen päätöksenteon avulla on hiipunut ja raja parlamentaarisen vallan ja globaalin taloudellisen vallan välillä hämärtyy? Miten toimia, kun maapallo ei kestä onnellisuutemme rakentamista kulutusta ylläpitävän talouskasvun varaan? Miten tiedosta seuraa toimintaa?

Illan aikana toiminnan ja aktivismin teemasta keskustelevat mm. näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Noora Dadu, kansalaisaktivisti ja toimittaja Veikka Lahtinen, kuraattori Ahmed Al-Nawas sekä PVF:n taiteelliset johtajat Anna-Kaisa Rastenberger ja Sanni Seppo.

Samalla esitellään myös PVF 2019 valokuvaajat ja ohjelma sekä kuullaan hammond-taituri Kalle Salosen musiikkia Lyhty ry:stä.

Kevään klubi-illat 5.2., 5.3., 3.4., 9.4. ja 7.5.

F5.6-klubi Facebookissa