Omatuntoklubi

la 16.2 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan.

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa on luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Helmikuun klubin tuotto menee Leikkiväki ry:lle. Helsinkiläinen yhdistys järjestää matalankynnyksen työpaja- ja kesätoimintaa nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminnan erityispiirteenä on monipuolisten luovien toiminnallisten menetelmien käyttö: kuva, liike, draama, käsityöt ja kirjoittaminen. Toiminnan tavoitteena on parantaa nuorten elämänlaatua, ehkäistä syrjäytymistä ja tukea nuoria löytämään itselleen sopiva koulutus- tai työpaikka.

Illan esiintyjät:

Short dancemovie Second Illusion

Second Illusion on tanssielokuva kolmen naisen muodonmuutoksesta. Naishahmot ruotivat identiteettiään nyrjähtäen ulos tutuista stereotypioista. Minkälaisia merkityksiä stereotypioihin kätkeytyy? Elokuvassa ravistellaan naisiin kohdistuvia odotuksia ja sitä, miten naiset usein kuvataan esittävän taiteen kentällä. Muutos on väistämätön.

Maiju Lehti

Maiju Lehti on helsinkiläinen muusikko ja lauluntekijä, joka luo persoonallisen soundin kappaleisiinsa ottamalla vaikutteita niin vanhan ajan iskelmästä kuin myös jazzista sekä laulelmista. Suomenkieliset kappaleet kertovat tarinoita ihmismielen liikkeistä ilojen ja surujen hetkillä.

Varjova

Varjova on helsinkiläinen kokoonpano, jota kiinnostavat hankalat olot, herkkyys ja intensiteetti. Keskeistä Varjovan musiikissa on tiivistunnelmainen lauluääni sekä piano. Omaperäiset jousisovitukset maustavat musiikkia kiinnostavilla tavoilla. Varjova kuiskaa ja huutaa, hiipii lähelle.

Vishnu Vardani performance

Tunnelmasta vastaa DJViivi.

Kevään Omatuntoklubit: 19.1., 16.2., 23.3., 27.4. ja 11.5.

Omatuntoklubi Facebookissa