Omatuntoklubi

la 10.11 klo 21.00 Sisäänpääsy 1–100 € omantunnon mukaan.

Poikkitaiteellinen klubi kapinoi oikeuden puolesta ja kerää kuukausittain vaihtuvan hyväntekeväisyyskohteen ympärille musiikkia, esittävää taidetta, puhujia ja teoksia.
Tunnelmaa luomassa Omiksen oma tiskijukka. Tule niin nostetaan yhdessä kissat ja kintut pöydille!

Marraskuun Omatuntoklubilla kerätään varoja Homeless Academy ry:lle, joka järjestää asunnottomille ja päihdekuntoutujille toimintaa sekä kehittää toiminnallisen kuntoutuksen menetelmiä Suomessa. Yhtenä esimerkkinä toiminnasta on asunnottomien jalkapallotoiminta.

Illan tunnelmasta vastaavat mm.

TEEMU LINDBERG & MILJA LAHTI
Teemu Lindberg (laulu, kitara, piano) ja Milja Lahti (viulu) muodostavat akustisen duon, joka soittaa The B And The Band -yhtyeen materiaalia viulu- ja kitarasovituksin. Riisuttujen sovitusten myötä yhtyeen folkpunkrock -tyyliset kappaleet saavat uusia sävyjä ja tunnelmia.

MILLA RUMI
Milla Rumin eksklusiivinen NAKU-editio esittää valitun kokoelman Milla Rumin jo julkaistuja ja julkaisemattomia musikaalisia selfieitä. Sensuellia saastaa tuottavina kanssataiteilijoina esiintyvät Rumin luottomuusikot Miika Pylkkänen (koskettimet) ja Heikki Hänninen (kitara).

IVORY WOODS
Laulaja-lauluntekijä Jussi Alamikkelän perustama Ivory Woods julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa, jota seurasi keväällä ilmestynyt All the World Is Yours -ep. Ivory Woods yhdistelee musiikissaan folk-, americana- ja indie rock -elementtejä esiintyen vaihtelevilla kokoonpanoilla. Lavaklubilla luvassa on kuulasta meininkiä sekä tunturidelayta.

JUSSI LANKOSKI
Helsingin viimeisenä vegaanina tunnettu Jussi Lankoski on koomikko, lausuja ja näyttelijä. Ja vegaani. Klubilla hän purkaa omaa sukupolvikokemustaan ja elämäntapavalintojaan stand upin keinoin. Toivottavasti on hauskaa. Ja niin, hän on siis vegaani.

Lisäksi klubilla on kuvataiteilijoita piirtämässä nopeita luonnoksia sinusta, kaveristasi tai teistä yhdessä! Luonnokset saa omaan käyttöön sen jälkeen

Syksyn klubi-illat 22.9., 20.10., 10.11. ja 15.12.

Omatuntoklubi Facebookissa